graikiski,lazdyno,migdolu riesutaibendrai | 200 g |
šokolado plytele | 100 g |
zemaitijos grietinele 36% | 450 ml |
Džiovinti persikai | 100 g |
Cukrus | 80 g |
Kiaušinių tryniai | 5 vnt. |
Paruošimas
| ||||
1
200g ivairiu riesutu pakepinti
orkaiteje ,kad truputeli apskrustu. Iskepus pasmulkinti.
|
||||
2
dziovintus persikus (galima ir
kitokiusdziovintus vaisius panaudot) supjaustyti kubeliais
|
||||
3
Sokolado plytele sulauzyti mazais gabaleliais,
|
||||
4
Kiausinio trynius gerai isplakti
su cukrumi.Spalva turetu gautis balsvai geltona.Tada deti mazdaug 5min
lekste ant karsto vandens ir maisyti saukstu kol istirps pilnai cukrus.
|
||||
5
I kiausinio mase dedame
riesutus,sokolada,persikus ir viska sumaisome
|
||||
6
Tuomet imame kita inda ,gerai
atsaldyta grietinele ir ja isplakame mikseriu, tik neplakite dideliu
greiciu nes tuomet gausis sviestas. Reikia plakt paciu leciausiu
greiciu.
|
||||
7
Suplakta grietinele dedame i
bendra mase,kur buvo sumaisyti kiausiniai riesutai,sokoladas,persikai,ir
vel viska bendrai sumaisome
|
||||
8
Imame inda(keksui kepti forma ar
kazka panasaus),isklojame maistine plevele ir supilame mase i forma.
Virsu taip pat uzdengiam maistine plevele ir dedame i kamera 12 val. Po
12val isemame is formos ir skanaus:)
LABAI SKANU
|
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą