Vištienos ketvirčiai | 4 vnt. | |
Pievagrybiai | 8 vnt. | |
Sūris | 150 g | |
Majonezas | 3 valg. šaukšt. | |
druska, pipirai, krapai | g |
1
Atsargiai nuimame odele nuo
vistienos ketvirciu.Ir nukerpame ties pabaiga.
|
2
supjaustau vistiena kubeliais(is
tikruju pjaustau tik 2 ketvirciu mesa ,nes kitaip netilptu , tik rasiau
kad reikalingi 4 ,nes odeles naudoju keturias)
|
3
supjaustau pievagrybius juostelem ir dar per pus ir truputi apkepam kad skystis iseitu is grybu
|
4
supjaustau suri , galima ir sutarkuoti
|
5
vistiena, pievagrybius, suri
sumaisome su majonezu lyg darytume salotas idedam krapus(naudoju
saldytus krapus , nes labai geras dalykas jei turite truputi vietos
saldiklyje),druskos ziupsneli ir truputeli pipiru.
|
6
visa sia mase dedame i vistienos
odeles ir uzlenkiame kad neisbegtu. dedame i skarda ir dar truputeli
aptepame majonezu
|
7
ikaitiname orkaite iki
220laipsniu ir tuomet dedame vistiena i orkaite ir kepame apie35 min .
(po pirmuju 20min apverciame vistiena ir dar kepame apie 15min) skanaus
:)
|
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą