2013 m. kovo 16 d., šeštadienis

IDARYTAS VISTIENOS KETVIRTIS

MUMS REIKES:
Vištienos ketvirčiai 4 vnt.
Pievagrybiai 8 vnt.
Sūris 150 g
Majonezas 3 valg. šaukšt.
druska, pipirai, krapai
1 Atsargiai nuimame odele nuo vistienos ketvirciu.Ir nukerpame ties pabaiga. 
2 supjaustau vistiena kubeliais(is tikruju pjaustau tik 2 ketvirciu mesa ,nes kitaip netilptu , tik rasiau kad reikalingi 4 ,nes odeles naudoju keturias) 
3 supjaustau pievagrybius juostelem ir dar per pus ir truputi apkepam kad skystis iseitu is grybu
4 supjaustau suri , galima ir sutarkuoti 
5 vistiena, pievagrybius, suri sumaisome su majonezu lyg darytume salotas idedam krapus(naudoju saldytus krapus , nes labai geras dalykas jei turite truputi vietos saldiklyje),druskos ziupsneli ir truputeli pipiru.
6 visa sia mase dedame i vistienos odeles ir uzlenkiame kad neisbegtu. dedame i skarda ir dar truputeli aptepame majonezu 

7 ikaitiname orkaite iki 220laipsniu ir tuomet dedame vistiena i orkaite ir kepame apie35 min . (po pirmuju 20min apverciame vistiena ir dar kepame apie 15min) skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą