. | | | | | | | |
pirmiausia
dedame į dubenėlį sviestą ir cukrų,juos ištrinu šakute.Toliau dedu
kiaušinį,miltus,kepimo miltelius ir viska minkau rankomis.Išminkius gal
pasirodys kad reikia dar dėti miltų,tačiau as jų nebededu,nes tešla
gaunasi trapesnė.
|
3Ištepu skardą sviestu ir įpilu
džiuvesėlius kad visa skarda jais pasidengtų. Tada imu tešlos gabalą,
suploju kiek jį galiu, dedu i skardos centrą ir tuomet išsitepęs rankų
delnus miltais spaudau tešlą prie skardos delnais, kad ji tolygiai
ppasiskirstytų skardoje.Ypač atidžiai prispaudyti kraštus.
tuomet dedame i orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30
min
|
4.kol kepa pyragas, pasiruošiame
želatina.Aš ja užsimerkiu pries tešlos darymą,nes tuomet greičiau
ištirpsta kaitinant. taigi pilu 3 valgomus šauktus želatinos ir apipilu 3
stiklinem vandens. tuomet dedu ant virykles ir kaitinu be perstojo
maišant. Kai želatina jau ištirpus pilu sirupa ,pagal skoni. Gavęs
reikiama skoni nešu atvėsinti.
|
5.Iškepusi pyragą taip pat
atvesinu, kol jis vėsta nusilupu mandarinus,ir išsidalinu skiltelėm.
Tuomet dedame mandarinus ant pyrago ir laukiame kol želatina pradės
stingti, nes jeigu užpilsime ją per anksti ji susigers į pyragą .
Želatina pilu kai jau pasimato pirmieji jos stingimo momentai. Užpylus
želatina dedame jį į šaldytuva. Maždaug po valandos galima valgyti .
SKANAUS:)
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą